Koncertbeszámoló: Fringe+

2009.04.05. 14:35

Túl vagyunk idei első koncertünkön (igen kicsit passzívak voltunk, de mondjuk inkább, hogy alkotói válság:P), ez viszont kedvenc koncertplaccénken volt, kicsit izgulunk is mindig amikor alánk tolják a néhány milkás cuccokat.

Mint néhányan észrevettétek, megpróbálkoztunk egy újdonsággal is, élőben adtuk a koncertet az indavido.hu portálon. Elnézéseteket kell kérnem, hogy nem szóltunk korábban a dologról, de csak az utolsó pilanatban lett biztos hogy meglesz minden hozzá. Az adás minősége nem lett tökéletes, hogy szüleimet idézzem, "volt aki felismerte a számokat". Reményeink szerint tudunk finomítani a dolgon és lesz majd halgatható élő adás is koncertről.

A "helyszíni" részre visszatérve, a cucc jól szólt, a röpke negyven perc alatt úgy érezzük azért csak megtudtuk mutatni hogy még létezünk. Bár a terem nem volt bulizásra alkalmas, remélem élveztétek és mindenkinek aki ott volt a késői kezdés ellenére, köszi!

Belső információk szerint a zsűri méltatta fejlődésünket, önbizalmunk ez általi hatalmas növekedését pedig megpróbáljuk kreítivtásba konvertálni és elindítani zátonyra futott művészlelkünket:)

A bejegyzés trackback címe:

https://zavarock.blog.hu/api/trackback/id/tr351047563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dobozi Zavarock Bence 2009.04.05. 23:18:17

Szerintem ruházzunk be egy új radar berendezésre.

esgott · http://namiva.blog.hu 2009.04.07. 21:06:40

Van valakinek képe a Fringeről?
süti beállítások módosítása