Bemutatkozás

2009.03.27. 19:31

 

Zenekarunk 2005 nyarán alakult egy szigetszentmiklósi gimnáziumban. Ez volt a tagok első együttese, még többen zenei pályafutásunk legelején álltunk (értem ezalatt a zenei tudást). Eltökélten nekiindultunk hát a zenélés rögös útjain feldolgozásokat elsajátítva.

Első koncertünket tág baráti körünknek adtuk, melynek sikerén felbuzdulva folytattuk, és Szigetszentmiklós kocsmáiban kezdtünk el játszani.

Saját számok írásába fogtunk, és tovább próbálgattuk szárnyainkat a környékbeli településeken, majd a fővárosba is beszagoltunk. Koncertjeinket néhol nagyobb néhol kisebb közönség és hangulat jellemezte, de a szigetszentmiklósi koncertjeink a törzsközönségünkkel mindig hatalmasra sikeredtek.

Legnagyobb sikerünket 2007 tavaszán értük el, megkaptuk a Budapesti Fringe Fesztivál „Legjobb Garázszenekar” díját.

Ezután kicsit megakadt a zenekar, többen elkezdtük egyetemi tanulmányainkat, amit eleinte nem teljesen tudtunk összeegyeztetni az együttessel. Keveset koncerteztünk, nem jöttek úgy össze a dolgok, ahogy szerettük volna. Egyéves csökkentett üzemmód utánaújra elkaptuk a dolgokat, és ismét a régi a zenekar.

Repertoárunk elég színesnek mondható, AC/DC-től U2-n és Bryan Adamsen át Dire Straitsig sok minden megtalálható előadásainkon. Ezeken kívül természetesen a saját számok is egyre bővülő mennyiségben hallhatóak koncertjeinken.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zavarock.blog.hu/api/trackback/id/tr641029850
süti beállítások módosítása