Koncert az Új Zene Minifesten

2009.06.18. 13:06

ELMARAD! (Me' es az es)

Szombat este koncertezünk az Új Zene Minifesten. Ez egy új kezdeményezés, ahogy a neve is mondja fiatal zenekarok részvételével. A helyszín a szigetszentmiklósi Duna part (ott ahol a Pokróc fesztivál szokott lenni), a koncert látogatása természetesen ingyenes, de kötelező jellegű.

Tehát:

2009. június 20. 19:00

Szigetszentmiklós, a Horgász kocsma és az Árpád strand közti dunapart, a volt Halászkert területe.

Kész van tehát a legújabb felvételünk, amiért ezer köszönet Ákosnak, ugyanis ő szerezte a cuccot hozzá valamint ő is keverte.

Halgassátok meg, ha valakinek tetszik és kell a szám dobjon egy mélt és átküldöm.

Get Flash now!

In order to listen or view this content you will have to upgrade your version of Flash.

Képek a szombati koncertől

2009.04.13. 00:15

zavarock: Zúzzuk Vazze!

Köszi azoknak akik eljöttek, nem gondoltuk hogy odáig ennyien kinéztek, de remélem jól éreztétek magatokat. Íme, néhány kép a koncertről (katt a továbbra)

 

... annak egy kis kárpótlás Fruzsi jóvoltából:

 

A következő felvételt pedig Youtube-on találtuk magunkról, szintén Fringe és köszönjük botaborsinak a feltöltést:

zavarock: Lőtér

Most szombaton (április 11-én) este 9-kor újra kiállunk a színpadra, még pedig a szigetszentmiklósi Lőtér Moteléra. Utánunk játszik a Testi Egyenleg Ska Kollektíva.

A Motel a város Gyártelep részén van (térkép a tovább gombra kattintva) és 600 garas lesz a belépő.

Koncertbeszámoló: Fringe+

2009.04.05. 14:35

Túl vagyunk idei első koncertünkön (igen kicsit passzívak voltunk, de mondjuk inkább, hogy alkotói válság:P), ez viszont kedvenc koncertplaccénken volt, kicsit izgulunk is mindig amikor alánk tolják a néhány milkás cuccokat.

Élőben a Fringe-ről!

2009.04.03. 23:01

Az Indavideó munkatársai megvágták az adást, valószínűleg ők is észrevették, hogy hallgathatatlan a koncert, úgy hogy azt egy az egyben kivágták. Azért álljon ez itt emléket állítva az első élő adásunknak: 

Április 1. :P

Reggel az egyetemen olvasgattam a mailjeim és nem kicsit meglepődtem amikor a Sony BMG levelét észrevettem. Ami ennél is érdekesebb, az a tartalma. Nem is ragoznám a dolgot, íme:

Itt a tavasz, itt a Fringe+!

2009.03.27. 16:14

Immár harmadik alkalommal lépünk fel kedvenc fesztiválunkon, a Fringe-en! Az idén már meghívásos formában működő rendezvényre a tavalyelőtti "Legjobb Garázszenekar" díjunk volt a meghívónk. Idén is rengeteg fellépő, színes program és egy kis tavasz vár ránk. Mi pénteken 23:00-kor lépünk fel a Millenáris területén, a Teátrum Stúdió 2. színpadán. Gyertek minél többen, természetesen idén is ingyenes!

Fringe

2009. április 03. 23:00

Budapest, Millenáris park, Teátrum Stúdió 2.

süti beállítások módosítása